Breath and travel mei 2024

We nemen je in dit traject, letterlijk en figuurlijk mee, door jouw pure en woeste natuur. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om met ons jouw tocht aan te gaan en daarbij je eigen bagage te dragen.

“Into your wild”, noem het een wildernis retraite ontstaan door de samenwerking tussen “Breathe  and Connect ”  en ” Ademruimte ”

 

Into your Wild Trömso - Noorwegen Back to Basics

Veerle Dobbelaere van Ademruimte is, kort gezegd, expert in mensen. Ze houdt ervan om in kleine groep mensen te begeleiden. Haar rol is mensen veiligheid bieden zodat ze zichzelf én elkaar kunnen ondersteunen en spiegelen in hun groeiproces. Zelf zet Veerle haar jarenlange kennis en ervaring in als coach om mensen te begeleiden in dit bewustzijnsproces

 

Het ” breath and connect ”  team :

Wij zijn 3 brandweermannen met een passie voor uitdagingen in de natuur. Vanuit deze passie hebben wij als doel jou en de groep een overgetelijke ervaring mee te geven in deze wildernis van het hoge noorden. Zo krijg je inzicht in hoe “jij” funcioneert als het moeilijk wordt. Door te spiegelen, een helpende hand te aanvaarden en te leren vertrouwen in ons als begeleiding en je groep, ontdek je waar je toe in staat bent. Wij observeren en geven feedback.

Het “Into your wild”-traject bestaat uit meer dan de reis.

 

 

 

Deze WOW-trip omvat:

Het voortraject bestaat uit 2 intense dagen (25 en 26 april 2024) met Veerle om elkaar en jezelf te leren kennen. Daarnaast is er ook 1 dag materiaalcheck voorzien zodat iedereen goed voorbereid aan de tocht begint.

Tijdens de tocht laat je de gekende paden achter je om je 4 dagen over te geven aan de ongerepte natuur om er je eigen nieuwe pad te lopen. De volledige reis duurt 6 dagen (29 mei – 4 juni 2024).

Het natraject bestaat dan terug uit 2 dagen (13 en 27 juni 2024) waarin we kijken naar welke inzichten je hebt meegenomen uit Noorwegen en hoe je deze kan integreren in je dagdagelijkse leven.

Elke stap maakt een deel uit van het geheel en is essentieel.

Breathe in and ! 100% Nature.

 

 

prijs: 4750 euro
excl vluchten richtprijs: 380 euro

Beleef de WOW-factor

“Ik spreek uit eigen ervaring, deze trip heeft mijn leven omgegooid, ik heb mijn ziekte daardoor een plaats kunnen geven, door de kracht van de natuur mijn nieuw bedrijf WOW Factor opgestart en gegroeid als mens, als ondernemende vrouw, mama en partner.”

– Ilse Verheyen

 

Njoy the ride! *hike*