Bro's in de bergen shortski met vrienden en collega's

Een skireis met vrienden biedt de kans om bestaande vriendschappen te verdiepen en nieuwe te smeden. De lange dagen op de berg worden gevolgd door gezellige avonden waarbij je herinneringen deelt, lacht om grappige momenten en geniet van elkaars gezelschap.

Deze reis zal jullie band sterker maken en verhalen opleveren waar je nog jaren over zult praten.

 

leogang Forsthofhalm Hotel

Het milieuvriendelijke Holzhotel Forsthofalm ligt op 1.050 meter hoogte en biedt directe toegang tot de skipistes en de wandel- en mountainbikeroutes. Het hotel ligt boven het plaatsje Leogang en heeft een unieke houten bouwstijl én een bekroond restaurant.

Het Kukka restaurant serveert veganistische en vegetarische opties, alsook vlees- en visgerechten die bereid worden in de open keuken of op de houtskool barbecue. Het dagelijkse ontbijtbuffet, de middagsnack en het 6-gangendiner bestaan voornamelijk uit biologische ingrediënten die regionaal worden geproduceerd, waaronder zelfgebakken brood en smoothies.

  • Leogang is gemakkelijk bereikbaar met wagen en of vlucht vanuit Brussel/Eindhoven/Rotterdam
  • shortski mogelijk 3 of 4 nachten  – Hotel is een toppertje !
  • Ik voorzie ook programma voor niet-skiërs en reserveer de hutten voor de lunch

Deze WOW-trip omvat:

vlucht – transfert luchthaven, hotel – skipas – maaltijden – skiverhuur –

 

prijzen op maat - volgens aantal en beschikbaarheid

Beleef de WOW-factor

Een ski-avontuur met vrienden of collega’s is meer dan alleen een vakantie; het is een reiservaring die je niet mag missen. Het creëren van kostbare herinneringen met vrienden in de frisse berglucht, omringd door de prachtige natuur, zal je hart verwarmen en je ziel verrijken.

Niet te vergeten de fijne momenten bij de après-ski

"Life is better on the slopes."