Sense-ational Family-Friends Retraite-Company teambuilding

Voor je bedrijf: ontsnap aan de hectiek van het moderne zakenleven en verrijk je geest met een bedrijfsretraite in het betoverende Marrakech!

Marrakech biedt een onvergetelijke omgeving voor bedrijven, die inspireert tot nieuwe verbindingen en de creativiteit stimuleert. De mix van culturele pracht, inspirerende locaties en warme gastvrijheid maakt deze stad de ideale bestemming voor een bedrijfsretraite. Dus, geef je team een onvergetelijke ervaring en laat Marrakech de bron zijn van nieuwe ideeën, versterkte relaties en een hernieuwde motivatie.

Voor familie en vrienden: samen op reis gaan met drie generaties biedt een unieke gelegenheid om banden te versterken, verhalen te delen en nieuwe avonturen te beleven. Marrakech, met zijn rijke cultuur, historische bezienswaardigheden en betoverende sfeer, is de perfecte bestemming.

Villa Tazegzout

In de Ourika-vallei, in het midden tussen Marrakech en het Atlasgebergte, amper 30 minuten verwijderd van de drukte van Marrakech, vind je villa TAZEGZOUT.

Een pareltje om u tegen te zeggen!

Geniet van het prachtig uitzicht op het Atlasgebergte. Droom weg in de feërieke tuin, vol cactussen, grassen, unieke planten en een magnifiek geïntegreerd zwembad.  Deze tuinarchitect realiseerde overigens vorige zomer het defilé van Yves-Saint Laurent in de Agafay woestijn.

Er zijn 5 dubbele luxueuze kamers met aansluitende badkamer in het hoofdgebouw en een apart gebouw voor een gezin.

Traditionele hamam? Laat je verwennen met een ontspannende spa-ervaring die lichaam en geest vernieuwt in de wellness- en fitnessruimte. De rustgevende atmosfeer, het gebruik van aromatische oliën en de traditionele behandelingen zorgen voor een harmonieus gevoel en hernieuwde energie.

Samen met Anissa maken we voor jou een programma op maat. Anissa is de perfecte gastvrouw, en is tegelijkertijd jouw beste gids om de meest unieke plekjes om en rond Marrakech te ontdekken.  Zij weet de weg naar de leukste rooftops en de beste adresjes in de Medina.  We organiseren authentieke excursies naar het Atlasgebergte en de Agafay woestijn.

Anissa houdt van koken, heeft een passie voor interieur en mooi design en laat je vooral heel snel thuis voelen.

Laat dat de perfecte combi zijn voor een aantal dagen genieten in deze luxe villa – met dat tikkeltje meer. Geniet van de warmte in al haar facetten tijdens onze koude Belgische wintermaanden.

Deze WOW-trip omvat:

 

  • Minimum 3 nachten, ontbijt steeds inbegrepen.
  • Transferts door een privé-chauffeur verbonden aan Villa Tazegzout.
  • Lunch en diner indien gewenst, met groenten uit de moestuin.  Ook een Marokkaanse kookworkshop is mogelijk.
  • Yoga lessen, op aanvraag.
  • Marokkaanse avond met live muziek is een optie.
  • “Anissa’s favourite places” in Marrakech en de Medina zijn een must.  Ze heeft bijzondere contacten met de “locals”.
vanaf 220 euro per persoon per nacht ontbijt inbegrepen - excursies op maat afhankelijk van aantal personen

Minimum aantal deelnemers: 10 volwassenen - 5 dubbele kamers

Maximum aantal deelnemers: 12 volwassenen - aparte ruimte voor gezin

Beleef de WOW-factor

Marrakech, de parel van Marokko, de stad die al jouw zintuigen zal prikkelen!

Laat je betoveren door de schoonheid en charme van deze magische stad.