Vergaderen in het groen

LLodge in Grobbendonk is een verborgen parel in de Kempen. Het prachtige gerestaureerde domein van 12 hectare straalt een en al rust en respect voor de natuur uit. Het is dan ook de ideale locatie voor unieke seminaries, teambuildings en retreats.

LLodge

Deze exclusieve eventlocatie bestaat uit vijf vestigingen die apart of gezamenlijk afgehuurd kunnen worden.

De oorspronkelijke boerderij werd volledig gerenoveerd en herdoopt tot Main House. Dit hoofdgebouw telt vier slaapkamers en is voorzien van een volledig ingerichte keuken en een dinerruimte die tot dertig gasten kan ontvangen met inhouse cateringoplossingen.

De Orangerie, een bijhuis van het hoofdgebouw, is een intiemere ruimte waar in kleinere groepen kan genoten of gewerkt worden.

Daarnaast biedt het recent opgerichte Garden House een prachtig uitzicht op de tuin.

In het bos vind je nog de Tipi met open haard. Deze sluit aan op de aanpalende open tent, The Hunting Hut en haar gezellige bar.

Met oog voor detail afgewerkt

Het domein was destijds het buitenverblijf van de familie van eigenares Lut Luyten. Lut liet zich voor de LLodge omringen met de allerbeste specialisten om een totaalbeleving te creëren. Martin Wirtz, landschapsarchitect en zoon van Jacques die de oorspronkelijke tuin aanlegde, zette het werk van zijn vader voort en breidde de tuin verder uit. Het interieurdesign is van de hand van Axel Vervoordt en Eddy Dankers nam het schilderwerk op zich.

Als advocate werd Lut tijdens haar carrière vaak geconfronteerd met de kleine kanten van de mensheid en restaureerde deze plek initieel om zelf tot rust te komen. Nu wil ze haar verhaal van hoop en van warmte delen met haar gasten.

Prijzen en arrangementen op aanvraag

Beleef de WOW-factor

LLodge is het bewijs dat vergaderen ook anders kan. Omgeven door groen en rust.

Samen met eigenares Lut werk ik voor jouw groep of bedrijf stuk voor stuk originele arrangementen uit waarover de gasten nog lang zullen navertellen.

If you never go, you never wow